Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Φοντάν | Ζαχαροπλαστείο Λάρισα
 
 
 

ποικιλία γεύσεων
Με πολύ φαντασία και αγάπη για την ζαχαροπλαστική, δημιουργούμε μία κλασικές αλλά και πιό μοντέρνες γεύσεις που σίγουρα θα σας κερδίσουν. 
 
 

φρέσκα υλικά
Δημιουργούμε εξαιρετικές γεύσεις εμπνευσμένες από παραδοσιακές μεθόδους, με ποιοτικά φρέσκα υλικά εποχής, σεβασμό και γνώση.
 
 

επισκεφτείτε
το ζαχαροπλαστείο μας το οποίο εδρεύει Παναγούλη Αλέξανδρου 39 στην Λάρισα και είμαστε σίγουροι πως οι γεύσεις των γλυκών μας θα σας κερδίσουν.
 
 
 
 
 
 
 


Φοντάν
Ζαχαροπλαστείο Λάρισα


Το ζαχαροπλαστείο μας “Φοντάν” το οποίο εδρεύει στην Λάρισα, είναι δίπλα σας από το 1980 προσφέροντα γλυκές και ποιοτικές δημιουργίες οι οποίες μπορούν να συντροφεύσουν ευχάριστα κάθε στιγμή της ζωής σας.

Οι παραδοσιακές συνταγές που παραμένουν αναλλοίωτες στο χρόνο, αλλά και οι ολοκαίνουριες προτάσεις του ζαχαροπλαστείου μας χαρίζουν μοναδικές γευστικές εμπειρίες και μπορούν να ικανοποιήσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους....


ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


εδκηλώσεις<


Φροντίζουμε να κάνουμε τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής σας μοναδικές και γλυκές.

Στις πιό ευτυχισμένες μέρες της ζωής σας, το ζαχαροπλαστείο μας, είναι δίπλα σας και αναλαμβάνει να δημιουργήσει για εσάς μοναδικές τούρτες, απλές, με εκτύπωση ή ευφάνταστες τούρτες με ζαχαρόπαστα. Μοναδικά γλυκά για κεράσματα ή γλυκά για την βάπτιση του μικρού σας καθώς και βασιλόπιτες για να γιορτάσετε την πρωτοχρονιά.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

τα προϊόντα μας

Για τη προσωπική σας ευχαρίστηση αλλά και για τις κοινωνικές και επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, το ζαχαροπλαστείο μας “Φοντάν” το οποίο βρίσκεται στην Λάρισα, σας παρουσιάζει μία μεγάλη ποικιλία από φρέσκιες και εξαιρετικές λιχουδιές.

Καθημερινά, σε εμάς μπορείτε να βρείτε εκλεκτά γλυκά φτιαγμένα από ποιοτικές πρώτες ύλες. Η λεπτή γεύση των γλυκών μας θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς...ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ