Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
 
 
 
 
 
Φοντάν
Ζαχαροπλαστείο Λάρισα


Το ζαχαροπλαστείο μας “Φοντάν” το οποίο εδρεύει στην Λάρισα, είναι δίπλα σας από το 1980 προσφέροντα γλυκές και ποιοτικές δημιουργίες οι οποίες μπορούν να συντροφεύσουν ευχάριστα κάθε στιγμή της ζωής σας.

Οι παραδοσιακές συνταγές που παραμένουν αναλλοίωτες στο χρόνο, αλλά και οι ολοκαίνουριες προτάσεις του ζαχαροπλαστείου μας χαρίζουν μοναδικές γευστικές εμπειρίες και μπορούν να ικανοποιήσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.


Στο σύγχρονο εργαστήριο μας, παρασκευάζουμε λαχταριστές λιχουδιές τηρώντας αυστηρά όλους τους κανόνες υγιεινής και ποιοτικού ελέγχου, ώστε να σας διασφαλίσουμε τη ποιότητα των προϊόντων μας σε όλα τα στάδια παρασκευής και επεξεργασίας καθώς και κατά την διάρκεια της μεταφοράς τους.
 
 
 
 
 
 
 

Με οδηγό την αγάπη μας


για αυτό που κάνουμε καταφέρνουμε να εξελισσόμαστε παραμένοντας όμως σταθεροί στην ποιότητα και στον σεβασμό απέναντι στη δουλειά μας και απέναντι σε όλους εσάς που εμπιστεύεστε και στηρίζετε το ζαχαροπλαστείο μας όλα αυτά τα χρόνια.

Όλοι όσοι δουλεύουμε στο ζαχαροπλαστείο μας διαθέτουμε μεράκι και αγάπη για την τέχνη της ζαχαροπλαστικής, ενώ δεν παύουν ποτέ να αναζητούν νέες ιδέες και καινούργιες μεθόδους δημιουργίας προκειμένου να σας προσφέρουν ξεχωριστά γλυκά.


Το ζαχαροπλαστείο μας, είναι πάντα δίπλα σας, γλυκαίνοντας τις ιδιαίτερες στιγμές σας όπως είναι τα γενέθλια, ο γάμος, η βάπτιση του μικρού σας αλλά και κάθε κοινωνική εκδήλωση.

Κύριο μέλημά μας είναι η συνέχεια της οικογενειακής μας παράδοσης και η σταθερή εξέλιξη μας χτίζοντας διαρκείς και ειλικρινείς σχέσεις συνεργασίας, εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας.
 
 
 
 
 
 
ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΜΑΣ
 
επισκεφτείτε

το ζαχαροπλαστείο μας το οποίο εδρεύει Παναγούλη Αλέξανδρου 39 στην Λάρισα και είμαστε
σίγουροι πως οι γεύσεις των γλυκών μας θα σας κερδίσουν.